Márkafüggetlen logo
Autó logok

Címlap

Web oldalunk megnyitása olyan plusz kapcsolattartási lehetőséget biztosít számunkra, amelynek segítségével megosztjuk Önökkel ajánlatainkat, munkánk tapasztalatait, információinkat.


Ha szervizbe kell vinni az autót, az nem tartozik az élmények sorába, elveszett idő, költség- azaz egy szükséges rossz! Ehhez szervizünk napra kész a modern technológiákkal, de ügyfeleinket igyekszünk családiasan, ügyfélcentrikusan kiszolgálni!


Remélem, hogy Ön, kedves ügyfelünk, elégedett szervizünk munkájával, szolgáltatásaival, és ezzel hozzá járulunk a minél probléma mentesebb, és tervezhetőbb autó fenntartáshoz, illetve üzemeltetéshez. Meggyőződésem, hogy ehhez nagy segítséget, és rutint nyújt az 1977 óta a „ szakmában ténylegesen” eltöltött idő, illetve az a 25 év, amit a Rallye Bajnokságban versenyeztem, és a megszámlálhatatlan sok versenyautó felkészítése, építése.


Természetesen, aki dolgozik, az hibázhat is. Mi vállaljuk a munkánk után a garanciát, és esetleges hibáinkat korrigáljuk! Ugyan akkor az autósipar szokásos problémáival nem takarózunk./ téves, hibás, késett, silány alkatrész beszállítások/ Tudjuk, hogy az üzleti életben mindenkinek meg kell találnia a számításait, ezért bízunk az Ön sikereiben, és ehhez szeretnénk megfelelő hátteret biztosítani!


Kanyik Antal
tulajdonos

2011.Aranykoszorú Díjas Vállalkozás
Kanyik Antal Aranykoszorús Vállakozó


















 
Felhívás
Az ifj.Kanyik Autószerviz továbbra is várja ügyfeleit,mindennap

800 - 1500 - ig.

A kormányrendelet
(2020.03.27)15.pontja szerint a műhely a megfelelő fertőtlenítés és óvintézkedés mellett várja kedves ügyfeleit.

Telefonos bejelentkezés:

Kanyik Antal
06 (1) 313-7091
(06) 20 941-5933